Styrke - dameparti (H) - fulltegnet

Styrke - dameparti (H) - fulltegnet


Arrangør: Troms og Finnmark Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 12.01.2021 15:00

Tid


Sted

Vis kart

Bli Sprekere Styrke består i enkle og effektive øvelser for hele kroppen og spesielt de som gjør deg sterkere i mage og rygg. Øvelsene er organisert i form av sirkeltrening med ti stasjoner hvor man trener de viktigste muskelgruppene, med enkelt og ukomplisert utstyr (strikk, manualer, halvmåneballer og fitnesballer).

Partiene foregår i gymsalen i Minihallen (gymsal i Harstadhallen). Hit er det lett fremkommelig, gratis parkering og treningene er skjermet fra all annen aktivitet i Harstadhallen.

Smittevern
Harstad Bedriftsidrett har i samråd med smittevernmyndigheten i Harstad utformet koronavettregler for treningen, for å sikre at det blir trygt for deg å delta. Reglene oppdateres i samsvar med endringer i smittevernveileder for idrett, som er utarbeidet av Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet. Alle må følge koronatiltakene listet opp nedenfor.

Dameparti 
Tidspunkt: Tirsdager kl. 16.00 – første gang tirsdag 27. oktober.
Varighet: 9 uker a 1 time (inkl oppvarming og avslutning), siste gang tirsdag 16. februar 2021 (korrigert for utsatte økter).
Antall plasser: 10 (reduseres fra 20 til 10 for å opprettholde avstandskravet på 2 meter).
Deltakeravgift: kr 850 (fikk du avkortet parti våren 2020 som følge av koronapandemien velger du prisalternativet kr. 600) 
Betaling: kort (kortavgift kr 33 / 27) / Visa og Mastercard
Instruktør: Endre Skjervum Rotvik. Endre er fysioterapeut og skolert i Bli sprekere-konseptet ved toppidrettssenteret Olympiatoppen.

Klikk HER for demovideo 


Dette er koronatiltakene du må følge:

- Du må holde deg hjemme dersom du, eller noen du har vært i kontakt med de to siste ukene, har fått påvist smitte av koronavirus. Det samme gjelder dersom du har symptom på luftveisinfeksjon (feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand).

- gjennomfør håndvask i det du ankommer og forlater Minihallen. Dispenser med desinfeksjon er plassert på bord foran trappen i det du kommer inn i hallen.

-  kryss deg av på deltakerliste i det du ankommer Minihallen. Listen er plassert på bord foran trappen i det du kommer inn i hallen

- det skal kun være en person på hver stasjon, for å opprettholde avstandskravet på minimum 2 meter

- det vil ikke være mulig å benytte garderobe og dusj før eller etter trening da halleier ikke har kapasitet til å ivareta oppfølging av kravet til smittevern for disse.

- legg yttertøy i pose og plasser denne langs veggen til venstre side når du kommer inn i hallen  

- benytt toalett på høyre side av den første trappa du går ned når du går inn hovedinngangen.  

- felles utstyr (matter, vekter, baller osv.) er rengjort med overflatedesinfisering


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Troms og Finnmark Bedriftsidrettskrets